Våra tjänster

 

 

 

Redovisning

Vi hjälper dig med alla steg inom ekonomiprocessen och låter dig lägga tid på andra viktiga delar i ditt arbete. Genom att ha oss som din redovisningsbyrå, frigörs din arbetstid samtidigt som du kan vara trygg i att arbetet utförs med hög kvalité och i enlighet med de lagar, regler och riktlinjer som finns inom branschen. Vi utför samtliga arbetsuppgifter från löpande bokföring och löner till årsredovisningar och inkomstdeklarationer. 

Vi frigör din tid och utför de arbetsuppgifter du själv inte hinner med.

 

Rådgivning

En av våra största passioner är att tillsammans med dig och ditt företag växa. Vi vill gärna bidra till din personliga utveckling och stödja ditt företags ekonomiska utveckling. Målet är att vi blir din ekonomicoach och stödjer, motiverar och hjälper dig i det vardagliga ekonomiska arbetet. Tillsammans med dig genomgår vi ekonomins alla delar och arbetar för att effektivisera ekonomihanteringen i er organisation.

Vi blir ditt bollplank, som du använder när du har behov.

Utbildning

Tycker du det kan vara svårt att veta vad resultat- och balansräkningen egentligen säger och hur de hänger ihop? Hur man beskattar sina inköp till organisationen? Eller hur man utbetalar löner i enlighet med de lagar som finns? Då har vi lösningen för dig! Vi erbjuder personligt utformade kurser och workshops utifrån dina önskemål samt bidrar till att förbättra din kunskap och höja ditt intresse inom ekonomi.

Genom att utbilda dig och dina medarbetare hos oss, investerar ni för framtiden.